Cum se joaca?

Regula jocului este simpla, trebuie sa ghiciti cuvantul specificand cate o litera din cuvant. Cu cat aveti mai putine greseli cu atat rezulta un scor mai mare. Cuvintele din limba romana sunt copiate din dictionarul explicativ al limbii Romane (dexonline.ro)

Cum pot schimba limba jocului?

Pentru a schimba limba jocului puteti accesa in orice moment linkul de aici

Schimba numele jucatorului

Pentru a schimba numele cu care sunteti inscris in joc puteti urma linkul de aici. Atentie! Schimbarea numelui implica sa incepeti jocul cu scor 0.

Nu gasesc numele meu in lista de jucatori

Puteti ordona lista dupa data ultimului joc si astfel sa vedeti pe prima pagina ce scor aveti. Numele cu care sunteti inscris in joc apare colorat in rosu.

Cum se calculeaza scorul?

Formula de calcul pentru scor este urmatoarea:
scor_curent = (7 - nr_de_greseli_din_jocul_curent) / nr_total_de_jocuri_avute
scor_total = round(scor_curent + scor_total_jucator, 2)
Pe scurt, cu cat aveti mai putine greseli cu atat scorul este mai mare. De asemenea scorul poate creste si daca jucati mai mult.

Nu stiu ce inseamna un cuvant din joc

Cuvintele din joc in limba romana sunt copiate din dictionarul explicativ al limbii Romane (dexonline.ro). Pentru a vedea explicatia unui cuvant puteti cauta acel cuvant in dictionarul online.

Cum imi pot creste scorul?

Cu cat aveti mai putine greseli cu atat scorul este mai mare. De asemenea scorul poate creste si daca jucati mai mult. Puteti reveni in alte zile, specificati acelasi nume de jucator si puteti continua de unde ati ramas.

Pot implementa acest joc pe site-ul meu?

Da, puteti cumpara o licenta pentru site-ul dvs. dupa care va putem oferi suport in implementarea jocului pe site. Ne puteti contacta pentru mai multe detalii.

Alte intrebari

Pentru orice alte intrebari legate de joc ne puteti contacta din pagina de contact de la FAR SOFT

Start joc?            Top jucatori